Vraag een intakegespek aan

Vul onderstaand formulier in en geef een korte beschrijving van de situatie waarvoor u coaching of mediation aanvraagt. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van anderen

“Toen ik wat vastliep op mijn werk en eigenlijk weleens wat anders wilde gaan doen, vond ik het belangrijk om wat meer inzicht in mezelf te krijgen. Ik kwam terecht bij Paulien, die altijd even geduldig en begripvol was, bij wie ik me vertrouwd en op m’n gemak voelde en die me door verschillende oefeningen de zaken anders liet bekijken en mijn zelfvertrouwen deed groeien. Ik ga binnenkort beginnen met een nieuwe baan en ben haar zeer dankbaar voor de coaching sessies en wil haar dan ook zeker aanbevelen!”

Anke, ''Geduldig en begripvol''

“Ik ben met Paulien in contact gekomen, toen ik op zoek was naar een iemand met kennis van dementie. Ik was mantelzorger voor mijn partner.

In Paulien heb ik dat gevonden. Ze kan erg goed luisteren en inspelen op de situatie waarin ik op dat moment verkeerde, terwijl ze de persoon in kwestie niet eens kende.

De gesprekken waren altijd fijn, ik kreeg inzicht in mezelf en heb nieuwe stappen gezet. Ze gaf me adviezen en tips en kon me ook bij haar laten gaan.

Ik heb haar begeleiding en ondersteuning dan ook als zeer positief ervaren”

Mariëtte, Mantelzorger

“Paulien is een fijne en warme coach die rustig is, goed luistert en je op je gemak stelt. Door de juiste vragen te stellen weet ze tot de essentie door te dringen. Met haar goede uitleg van zaken geeft ze nieuwe inzichten. Ze heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen houding en gedrag en concrete tips en tools aangereikt die ik kan gebruiken in de praktijk. Goed om te zien dat je met aandacht en focus overtuigingen die je in basis belemmeren om kunt zetten naar overtuigingen die je helpen.

Paulien, mijn sessies met jou hebben me veel nieuwe inzichten gebracht”

Bedankt voor het fijne contact.

Jantine, ''Fijne en warme coach''

“Wil je graag wat meer nadenken over wie je bent en wat er nog meer in je zit?”

Neem vrijblijvend contact op