Vraag een intakegespek aan

Vul onderstaand formulier in en geef een korte beschrijving van de situatie waarvoor u coaching of mediation aanvraagt. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring van anderen

“Ik ben met Paulien in contact gekomen, toen ik op zoek was naar een iemand met kennis van dementie. Ik was mantelzorger voor mijn partner.

In Paulien heb ik dat gevonden. Ze kan erg goed luisteren en inspelen op de situatie waarin ik op dat moment verkeerde, terwijl ze de persoon in kwestie niet eens kende.

De gesprekken waren altijd fijn, ik kreeg inzicht in mezelf en heb nieuwe stappen gezet. Ze gaf me adviezen en tips en kon me ook bij haar laten gaan.

Ik heb haar begeleiding en ondersteuning dan ook als zeer positief ervaren”

Mariëtte, Mantelzorger

Bij Paulien voel ik me veilig en op mijn gemak, ze kan goed luisteren en gebruikt verhelderende opdrachten. Na onze gesprekken bleef de opdracht altijd hangen en deze gebruik ik nog steeds, dat helpt mij weer verder in de juiste richting.

Wat ik erg fijn vind aan de manier van coachen van Paulien is dat ze zelf ook haar ervaringen en bevindingen deelt. Dat maakt het persoonlijk en gelijkwaardig.

Door de coaching sessies heb ik dingen aangepakt die ik anders nooit zou hebben aangepakt en hier ben ik erg dankbaar voor. Ik heb vele inzichten gekregen en meer vertrouwen in mezelf en de toekomst.

Evie Sparidaens, 29 jaar, Documentaire filmmaker en ontwerper

“Paulien is een fijne en warme coach die rustig is, goed luistert en je op je gemak stelt. Door de juiste vragen te stellen weet ze tot de essentie door te dringen. Met haar goede uitleg van zaken geeft ze nieuwe inzichten. Ze heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen houding en gedrag en concrete tips en tools aangereikt die ik kan gebruiken in de praktijk. Goed om te zien dat je met aandacht en focus overtuigingen die je in basis belemmeren om kunt zetten naar overtuigingen die je helpen.

Paulien, mijn sessies met jou hebben me veel nieuwe inzichten gebracht”

Bedankt voor het fijne contact.

Jantine, ''Fijne en warme coach''

Paulien is een respectvolle, warme coach die haar vak verstaat.
Tijdens de sessies creëert zij altijd een veilige omgeving waarin zij mij stimuleert zelf na te denken, zelf te voelen en om de tijd te nemen mijn gedachten en gevoelens onder woorden te brengen. Onze gesprekken en de bijbehorende opdrachten maken veel bij mij los.

Ik kom tot nieuwe inzichten en laat beperkende overtuigingen beetje bij beetje los. Met behulp van Paulien is mijn focus van buitenwereld naar innerlijke wereld aan het veranderen en dat zorgt voor meer rust en dankbaarheid in mijn leven.
Dankjewel Paulien, je bent een top coach!

Aissata, 33 jaar., Zorgmedewerker

“Toen ik wat vastliep op mijn werk en eigenlijk weleens wat anders wilde gaan doen, vond ik het belangrijk om wat meer inzicht in mezelf te krijgen. Ik kwam terecht bij Paulien, die altijd even geduldig en begripvol was, bij wie ik me vertrouwd en op m’n gemak voelde en die me door verschillende oefeningen de zaken anders liet bekijken en mijn zelfvertrouwen deed groeien. Ik ga binnenkort beginnen met een nieuwe baan en ben haar zeer dankbaar voor de coaching sessies en wil haar dan ook zeker aanbevelen!”

Anke, ''Geduldig en begripvol''

Mijn ervaring met Paulien is dat ze zeer grondig te werk gaat. Ze start door eerst goed het probleem te bevragen om vervolgens een persoonlijk traject te definiëren. In onze gesprekken maakte ze gebruik van bepaalde oefeningen die je nieuwe inzichten gaven, wat zeer verhelderend was. 

 

Paulien is rustig en respectvol en creëert een veilige omgeving. Door haar coaching heb ik mezelf  beter leren kennen en ervaar daardoor veel meer rust. 

Dankjewel Paulien voor je begeleiding!

Francette, 49 jaar, Sales Operations

Paulien kwam op mijn pad.  Ze heeft mij verder geholpen met mijn nieuwe pad te vormen. Een pad dat nog ver weg lag, verhuld door dikke mist. Het was nog onzichtbaar en ik leek verdwaald. Op het juiste moment kom je de juiste mensen tegen. 

Paulien was er om naar mijn verhaal te luisteren, ze was er om mijn tranen te laten stromen. Fijn om gedachtes hardop te kunnen zeggen bij iemand die vertrouwd voelt. Ik zag ook soms bij haar emoties, omdat het haar ook raakte. 

Paulien is breed geschoold met een hoop tools in haar rugzak. Intuïtief weet ze deze op de juiste manier in te zetten. 

Bedankt voor je goede zorgen en me helpen bij de weg te vinden. 

Esmèe, 43 jaar, Wijkverpleegkundige

“Wil je graag wat meer nadenken over wie je bent en wat er nog meer in je zit?”

Neem vrijblijvend contact op