De bergen staan voor, kracht, uitdaging, verschillende paden die je kunt bewandelen en beklimmen om de top te behalen. Soms heb je een gids nodig die de weg voor je uitstippelt, zodat je niet verdwaalt. Op de berg kom je tot rust en ga je nieuwe in en uitzichten ontdekken. De zon geeft licht en geeft je zicht op de berg. De zonnestralen schitteren en de rode gloed geeft warmte. Mensen die kunnen zijn wie ze zijn gaan stralen als de zon.

Visie

Dit is wat Kili coaching kan doen: ieder individu, hoe verschillend ook de kracht laten vinden om die berg te beklimmen. Je helpen, jezelf en je vertrouwen te vinden om persoonlijke en professionele doelen dichterbij te brengen. En je hoeft niet altijd dé top te behalen, jouw doel is jouw top.

Als coach vind ik dat ieder persoon zijn eigen kwaliteit of talent in zich heeft. Soms ben je je niet bewust van wat je allemaal wel kunt. Als je weet wat je kunt, kun jij je verder ontwikkelen en krijg je meer waardering en vertrouwen in jezelf. Ieder mens heeft zijn eigen overtuigingen en waarden in het leven. Jouw waarden vertellen jou waar jouw persoonlijke grenzen liggen. En als jij kunt en durft te laten zien waar jouw persoonlijke grenzen liggen kun je zijn wie je bent.

Missie

Dit is wat ik met Kili coaching wil bereiken: mensen leren inzien dat verandering altijd mogelijk is. Met als achterliggende doel, dat jij jezelf beter leert kennen, je kunt ontwikkelen, groeien en uiteindelijk jezelf kunt helpen.

Je kunt andere mensen niet veranderen. Jij kunt zelf wel stappen zetten om jouw gedrag te veranderen en je zult verbaasd zijn dat de omgeving of die andere personen zich dan ook anders gaan gedragen.

Ik ondersteun en begeleid jou om jouw obstakels te overwinnen. Ik help jouw gedachtenpatronen die jouw ontwikkeling belemmeren te ontdekken zodat je die op eigen kracht kunt veranderen. Daarnaast help ik je om jouw kwaliteiten te versterken, waardoor jij jouw doelen bereikt. Ik richt me op jou met respect, oprechtheid, geduld en voel me écht betrokken bij jou als mens met een eigen identiteit.

Lees meer over coaching

De jongen en het paard.

“Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft” zei het paard.
“Het betekent dat je weigert op te geven”

-Charlie Mackesy-

Neem vrijblijvend contact op

De jongen en het paard.

“Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft” zei het paard.
“Het betekent dat je weigert op te geven”

-Charlie Mackesy-

Neem vrijblijvend contact op